Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Återställa en antik Pickup Truck

Återställa en antik pickup är en massiv företag. När projektet är igång, är konservator åtagit sig att avsluta det. Konservatorer först måste definiera projektet. Första innebär återställande en mark-up restaurering av antika pickup till de ursprungliga fabriksinställningarna specifikationer. Ombyggnad eller reparation av en pickup får fordonet kör, men det kommer inte se fabriken nytt. Därefter bestäms om din pickup är en antik eller bara gamla. Lastbilar byggda före 1930 är antikviteter. A 1955 pickup är bara gamla. Skillnaden är återställd antikviteter kommandot bättre återförsäljningspriser. Saker du behöver
Ägarens verkstadshandbok
Engine hissa
hydraulisk domkraft
Fyra golv jack
100-bit verktygslåda
Rolling verktygslåda
Bromsbelägg
Gummi /tyg bromsledningar
Gummi /tyg bränsleledningar
Kabelstam
Klädsel
Små och stora plastbaggies
Lösningsmedel
Shop trasor
Trä Skiffer
Trä inramning

Visa fler instruktioner
Research
1

Gå en antik bil klubb. Många klubbar är specialiserade på Ford, Chevrolet och Dodge pickup lastbilar. De erbjuder ett stort gamla delarna nätet och publicera nyhetsbrev med felsökning och tekniska tips.
2

Köp en ägarens verkstadshandbok för din specifika antika lastbil. Det är din guide med alla identifierade delen och hur den ska installeras. Addera 3

Hitta en mentor som har återställt sin egen antika pickup och har din mentor guida dig genom processen.

tar isär
4

Använd motorn hissa och mekaniker verktyg för att ta bort motorn i den antika lastbilen. Följ instruktionerna i bruksanvisningen. Ta lasten rutan för pickup. Skicka till en body shop för att få det blästrat för målning.
5

Använd hydraulisk domkraft för att lyfta chassit och placera den på golvet uttag vid de fyra hörnen. Ta följande: hjul, bromstrummor, transmission, bakaxel, bränsletank, bränsle och bromsrör, sladdarna, strålkastare och taillamps. Ta hytten och främre klämman (motorhuset). Ta bort fendrar. Skicka alla kroppsdelar, bränsletank och chassin till bilverkstad för sandblästring. Skicka motorn och transmissionen till en mekaniker om du väljer att inte bygga dem själv.
6

Strip inre baksäte, mätare och rattstången. Skicka ut dem till restaurering. En novis konservator kan åter klä stolen.
7

hänger lös och märker varje del och lagra dem. Använd lösningsmedel och trasor för att rengöra alla delar, inklusive metall bränsle och bromsledningarna. Byt gummi eller tyg delar av dessa linjer. Byt bromsbelägg. Skicka bromstrumman för slipning.
8

Byt träram. Du kommer att finna att de flesta pre-1930 antika bilar byggdes med en träram för att forma kroppen och stötta upp luckor mellan chassi och kaross. Ersätt varje block med nytt trä.
Sätta ihop
9

Paint eller ha någon annan måla främre klippet, fendrar, hytt, chassi, bränsletank och lastlåda . Mest antika last boxar har trägolv griffeltavlor. Byt griffeltavlor. Lack trä
10

Återmontera antika pickup börjar från grunden:. Bakaxel, bromsar, hjul, transmission och motor. Installera ett nytt kablage. Installera rattstången. Återmontera kroppen: kåpa, hytt och last rutan. Återmontera strålkastarna och tailamps. Installera instrumentbrädamätinstrument och sits.
11

Kontrollera oljenivån i motorn och växellådsolja i växellådan. Kontrollera cylindrarna är väl oljad. Starta upp det och kör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98431.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.