Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Återställa en Ford Fairlane

Ford Motor Companys Fairlane Modellen tillverkades från 1955 till 1971. Billig, finns med ett antal olika motoralternativ och lätt att modifiera, blev Fairlane snart populärt med varm-rodders av åldern. Instruktioner
1

Titta på specialiserade webbplatser, att hitta en prisvärd Ford Fairlane att återställa. Försök att hitta en som har alla sina kromade delar och interiören. Försök att hitta en bil med en rostfri chassit att minska mängden arbete som du kommer att behöva göra
2

Gör en arbetsyta för bilens restaurering,. Måste du se till att du har gott om utrymme för att flytta runt i bilen och tillräckligt med utrymme för att lagra delar som du tar bort dem från din Fairlane. En demonterat Ford Fairlane tar upp mycket mer plats än en komplett bil, så din verkstad behöver vara stora.
3

Transport din Fairlane till din verkstad och börja strippa ner det. Katalog och etikett alla delar som de kommer bort från fordonet. Anteckna de delar som du kommer att behöva byta ut eller tillverka. En plåt eller presenning utspridda på marken är användbart för att hålla koll på delar under restaureringar. Dela upp projektet i underavdelningar kommer att göra det verkar mer hanterbara.
4

Strip färgen från kroppen arbetet med sandpapper, makt slipmaskiner eller kemisk doppning. Var försiktig när du tar bort inredningen som detta en svår punkt att återställa den gamla fordon.
5

ihop alla karossdelar och utsidan av Fairlane. Applicera ett första lager grundfärg. Efter det har härdat gäller bilens exteriör färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98367.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.