Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur att köpa rabatterade Bil Notes

En bil notera är en typ av fordon lån normalt skapas vid används-bilhandlare. Den enskilde köper fordonet inte kan få finansiering genom traditionella finansbolag, så dealern skriver upp en bil anteckning. Bilen notera är ett avtal från köparen att betala ett visst belopp på bilen varje månad, som liknar ett lån, men efter en begagnad bil. Den nya bilägaren betalar varje månad på noteringen vid den inställda räntan tills bilen är betald i sin helhet. Alla som är intresserade av att köpa bilen not från återförsäljare som gjort anteckningen är kunna köpa anteckning så att köparen av fordonet måste göra utbetalningar till någon som köpte anteckning. Köparen av anmärkning får pengar i stället för den bilfirma som skrev anteckningen. Att köpa en rabatterad bil notera är lättare än många investerare kanske tror. Instruktioner
1

Titta in i statliga lagar rörande köp av bil anteckningar. Om den används som ett företagsprojekt, kan staten kräva en licens eller pappersarbete.
2

få finansiering. Finansieringen är ett lån från en bank eller låneinstitut, och medan det är möjligt att betala hela beloppet på en anteckning ur fickan, kanske dyrare anteckningar behöver mer pengar. Beloppet kommer att variera för varje bil notera, men typiska serier liknar kostnaden för ett begagnat fordon. Försök att få mellan $ 5.000 till $ 10.000 per bil så att tillräckligt med pengar finns tillgängliga för dyra bil anteckningar.
3

Gå till en använd-bilfirma. Återförsäljare som har en buy-här, betala-här politiken är oftast återförsäljare som skapar bil anteckningar. Dessa är de idealiska återförsäljare.
4

Prata med återförsäljaren om att köpa bilen anteckningar. Om återförsäljare skapar bil anteckningar för kunderna, är de ibland villiga att sälja till en rabatt, speciellt när de behöver pengar för att öka inventering. Påpeka att de kommer att få en klumpsumma pengar för inköp av nya fordon.
5

Få pappersarbete klar med återförsäljaren. Dealern drar upp ansökningsblanketter och ett avtal har utarbetats. Detta är bilen not. Titta över kredit historia för den enskilde som köpte bilen och se till att de har en acceptabel kredit historia och fast anställning. Godkänn den enskilde om de är acceptabla.
6

Betala återförsäljaravtalet det överenskomna på pris och sedan börja ta emot månatliga betalningar för fordon, inklusive ränta.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89771.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.