Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man hyra en Nissan

Känd för kvalitet , prestanda och tillförlitlighet , Nissan konsekvent tillverkar prisbelönta bilar år efter år . För Nissan älskare som kör mindre än 15.000 miles per år och som tar noggrann hand om hans bil , kommer ett hyresavtal att du kan ha den senaste och bästa modellen varannan till var fjärde år med en mindre månatlig betalning , i motsats till den högre månatliga betalning för direkta köp av en enda bil . Instruktioner
1

Gå till Nissans Regional Erbjudanden hemsida ( se referenser ) .
2

Ange ditt postnummer och klicka på " Sök Erbjudanden . " Ett fönster med visas då med Nissans erbjudanden ( köp, leasing , och cash - back erbjudanden) .
3

Fyll i fälten under " Få en Internet offert " på höger sida av skärmen. Klicka på " Få en offert från en lokal återförsäljare . " En lista över lokala återförsäljare visas då .
4

Klicka på knappen för den återförsäljare som du vill bli kontaktad av . Klicka på " Skicka ansökan ". En bekräftelse visas meddela dig att din önskade återförsäljare har anmälts och kommer snart att kontakta dig för att diskutera din hyra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89770.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.