Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man hyra bil i Amerika

Biluthyrning är en viktig del av resan planering. Om du inte har för avsikt att enbart förlita sig på kollektivtrafik eller ha en bil att låna på din destination, måste du hyra en bil för att komma runt. Biluthyrning är också användbart om din bil är att få repareras eller om du kör ut ur stan och inte vill använda ditt eget fordon. Hyra en bil i USA är tänkt att vara så enkelt som möjligt och kan ske med nästan vem som helst över 18 år med ett kreditkort. Saker du behöver
Kreditkort
Körkort
Visa fler instruktioner
1

Besök en biluthyrare. Du kan alltid hitta flera biluthyrningsföretag alternativ vid eller i närheten av flygplatser och hotell. Din telefonbok kommer också att ha en lista över lokala myndigheter biluthyrningsföretag, eller du kan titta på nätet.
2

Välj vilken typ av bil du vill ha från företagets lager. Du ska kunna välja vilken storlek bil du behöver. Du kan kontrollera om specifika funktioner finns tillgängliga och därefter begära dem.
3

Besluta om vilka försäkringar du behöver. Du kan få full täckning på din hyrbil, men det är dyrt. Men om du inte får någon försäkring, är du ansvarig för eventuella skador på bilen och all egendom som bilen kolliderar med. Om du redan har din egen bil försäkring, kanske du inte behöver en kompletterande politik för uthyrningen.
4

Ge ett kreditkort och körkort. Ett kreditkort krävs så uthyrningsfirman kan debitera kostnaden för hyra och även har möjlighet att återfå sina förluster i händelse av att bilen inte återlämnas eller är svårt skadad. Du kan inte heller hyra en bil utan giltigt körkort.
5

Läs och underteckna hyresavtalet. Se till att du vet när bilen måste återlämnas för att du inte belastas med extra avgifter, och om du inte har gjort andra arrangemang, måste du fylla bensintanken så mängden är lika med när du tog upp det.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89767.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.