Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man hyra en bil i Schweiz

Leasing en bil i Schweiz är avdragsgill, lätt att göra och, enligt vissa, känns bäst ekonomiskt. Det kräver vanligen en insättning från en individ som vill hyra en bil, men andra än att är ett giltigt körkort allt du behöver. Det svåra är att räkna ut vilken typ av fordon att hyra som känns bäst för din budget, som att hyra bilen och varaktigheten av hyresavtalet. Instruktioner
1

Bestäm om leasing en bil i Schweiz vettigt för din ekonomiska situation. Om du köper en bil med kontantersättning, kommer du att tillbringa en ansenlig del av pengar och du kan inte skriva detta av sig på dina skatter eller investera det. Med leasing, men behåller en stor del av pengarna och kan skriva av alla leasingavgifter och tillhörande kostnader på din skatt i Schweiz. Detta inkluderar bränsle och underhåll för bilen och du har möjlighet att köpa bilen i slutet av hyresperioden. Nackdelarna inkluderar inget eget kapital i bilen och du har fastnat med hyresavtalet om du inte vill betala en stor påföljd för förtida uppsägning, i de flesta fall.
2

Bestäm vilken typ av fordon du vill hyra , oavsett om det är en fyra-dörrars sedan, en sportbil, en lyxig bil eller en SUV. Tänk på märken och modeller som du vill och har råd.
3

Få flera offerter från företag billeasing i Schweiz. Var uppmärksam på de kilometer erbjuda varje månad, vilken typ av underhåll du är ansvarig för, det tillstånd i vilket du kommer att behöva återlämna bilen vid leasing slut och den ränta du betalar för att hyra bilen. Alla dessa termer kan variera kraftigt från företag till företag. Dessutom måste du granska vilken typ av säkerhet som krävs och hur företaget ska hantera denna reserv.
4

Registrera din hyra när du bosätta sig på det avtal som bäst motsvarar dina behov. Se till att du förstår villkoren innan du underteckna kontraktet och kan engagera sig villkoren. Att bryta ett leasingavtal tidigt innebär att betala betydande förtida uppsägning avgifter, och underlåtenhet att följa villkoren vanligtvis bär brant straff också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89766.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.