Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man överför en Mercedes Lease

Om du har en Mercedes hyresavtalet och inte längre vill göra betalningar, kan du överföra hyresavtalet till en annan person eller företag. Så snart sex månader efter att du hyr en Mercedes, kan hyresavtalet överföras. Överföra ett leasingavtal släpper du av alla åtaganden och tillåter förvärvaren att fullgöra alla de rättigheter och skyldigheter i hyresavtalet. Instruktioner
1

Hitta någon som är intresserad förutsatt att din Mercedes hyresavtalet. Kontakta din lokala Mercedes återförsäljare för hjälp med att hitta intresserade hyresgäster.
2

Se till att din hyra är aktuella. Gör alla betalningar och betala alla avgifter på kontot. Du kan inte överföra hyresavtalet om kontot är fullt betalda.
3

konto för eventuella avgifter och skatter i samband med hyresavtalet överföringen. Dessa kommer att variera med staten. Gör en överenskommelse med förvärvaren om du inte kan eller vill betala hela kostnaden för eventuella avgifter eller skatter.
4

Bekräfta att förvärvaren har försäkringsbevis för bilen eller kan skaffa det. Mercedes-Benz kommer inte att överföra ett hyresavtal utan att se försäkringsbevis.
5

in en ansökan för den potentiella förvärvaren att erhålla en kreditansökan. Enligt den officiella Mercedes-Benz Financial hemsida, görs detta genom att klicka på "Lease Transfer länk inuti Account delen av Mercedes-BenzFinancial.com."
6

Vänta hyresavtalet överföring till vara slutförts. Ett leasingavtal överföring kan ta så lite som ett par veckor, men kan ibland ta längre tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89763.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.