Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Förhandling tips att köpa en bil på Lease End

I slutet av din bil leasing, måste du slå in till företaget som leasade den till dig, om du inte har lust - och pengar - för att köpa den. För att lyckas vid förhandlingsbordet, måste du ha rätt mängd pengar och god kredit. Dessutom måste du ha förmågan att fatta arbetet förhandlingsprocessen för dig. Håll tyst

Tillåt inte företaget från vilket du leasade bilen vet dina avsikter direkt. Som Bankrate hemsida påpekar, låt din leasing agent kontakta dig i slutet av din tid. Om du verkar alltför entusiastisk, han är mindre benägna att arbeta med dig om priset.
Undersök din hyra

Läs din hyra tills du verkligen förstår det. Se till att du undersöker det finstilta. Enligt Bankrate hemsida, bör du veta den exakta dollarn belopp du måste betala för att köpa bilen. Enligt de flesta leasingavtal, är detta vanligtvis restvärdet, vilket är andrahandsvärde vid slutet av din hyra av fordon, plus en $ 300 -. 900 $ köpoption avgift
Gör Forskning

Innan du köper bilen, är det klokt att forskningen ditt beslut. Det är särskilt viktigt att ta reda på vad Edmunds.com webbplats kallar det "verkliga marknadsvärde" i bilen. Detta är det pris som bilen är faktiskt värt. Att gå till Kelley Blue Book är också en utmärkt plats för att hjälpa dig att göra detta beslut. Om marknadsvärdet på priset är större än eller lika med bilen, kan bilen vara ett fynd. Om det verkliga värdet är lägre än den övriga, dock kan du fortfarande kunna förhandla fram ett rättvist pris på bilen, eftersom de Edmunds hemsida säger. Enligt Myautoloan hemsida, skulle ringa olika återförsäljare och fråga dem vad din kostnad skulle vara om du köpte den från dem vara till hjälp. Detta skulle hjälpa dig att jämföra priser, kommer till ett beslut som grundar sig på de långsiktiga fördelarna med ett sådant köp.
Kontakt Rätt person


i förhandlingsprocessen, se till att personen med vem du har att göra faktiskt har befogenhet att göra prisjusteringar, som Edmunds webbplats påpekar. Helst leta efter en agent som specialiserat sig på leasing utköp. Tala med den högste personen i den avdelningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89760.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.