Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man hyra en bil för 12 månader

Ett leasingavtal för en ny bil normalt börjar vid 24 månader, men det betyder inte att du är ute på tur om du bara är intresserad av att hyra en bil för 12 månader. Nyckeln till detta är att leta efter ett "hyresavtal överföring." Detta innebär att du måste hitta någon som vill få ut av sitt hyresavtal. Du kommer fortfarande att behöva godkännande från företaget som innehar hyreskontraktet, vilket innebär att du måste vara kreditvärdig. Ett leasingavtal övergångsföretag hjälper dig med överföringen. Instruktioner
1

Sök efter bilar som har 12 månader kvar på hyresavtalet. Använd ett leasingavtal överföring webbplats, såsom Swapalease.com eller LeaseTrader.com. Med dessa platser, kan du ange kriterier för att leta efter din bil, såsom leasingperioden, märke och modell av bilen, och placering av bilen. Hitta en bil som passar dina behov.
2

Bevisa att du är kreditvärdig. Webbplatsen kommer att ha ett ansökningsförfarande som ingår att se din ekonomiska information. Du kan behöva betala en avgift för att registrera dig. Företaget kommer då att titta på din kredit rapport och avgöra om du är berättigad att ta över bilens hyresavtalet.
3

Förhandla detaljerna i hyresavtalet handeln med säljaren. Till exempel kan leasingbolaget ut en avgift för att överföra arrendet och du bör avgöra vem som är ansvarig för att betala denna avgift - du eller säljaren. Du kanske också vill bestämma vem som är ansvarig för att bekosta transporten av bilen, om det behövs.
4

underteckna hyresavtalet pappersarbete. Hyresavtalet övergångsföretag ger dig pappersarbete som säger att du tar över leasingperioden. Läs villkoren noga innan du godkänner dem.
5

Plocka upp din bil. Om du har valt en bil baserat på dess närhet till dig, kan du kanske att helt enkelt gå till ägarens hus att flytta bilen. Om inte, kan ägaren behöva skicka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89757.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.