Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur få ut av en ny bil Kontrakt

Du har ett par alternativ när det gäller att få ut en ny bil kontrakt. När den nya bilen lukten avtar och verkligheten sätter in, kanske du inser att den nya bilen du just köpt är inte prisvärd eller praktisk för din livsstil. Du har troligtvis tecknat ett kontrakt när du köpte bilen. Detta kontrakt omfattar vanligtvis en finansieringsplan och göra månatliga betalningar för bilen. Instruktioner
1

Besök återförsäljare där du köpte den nya bilen, och fråga om du kan lämna tillbaka den. Förstå att medan vissa återförsäljare kommer att ta tillbaka bilen, kommer du troligtvis fortfarande vara ansvarig för utbetalningarna. Tidig återgång påföljder kan också tillämpas.
2

Fråga generalagenten om du kan avstå från att göra betalningar på den första bilen om du köper en ny från dem. De kan vara villiga att ta denna möjlighet, särskilt om den nya bilen du väljer är dyrare. I detta fall kan det finnas sanktioner för att komma ur avtalet, men du kommer inte att behöva göra betalningar på två bilar. Addera 3

Begär att din nya bil återtas av finansiera företag eller långivare som lånade du pengar för att köpa bilen. Detta alternativ bör endast genomföras i extrema situationer. Du troligtvis inte kommer att debiteras några avgifter och kommer inte att göra några fler utbetalningar, men det kan orsaka allvarliga skador på din kredit värdering och har en negativ effekt på dina alternativ för att låna pengar i framtiden.

4

sälja bilen. Om återförsäljare inte kommer att låta dig ur kontraktet eller de andra alternativen verkar oattraktiv eller inte har råd, kan du alltid sälja din bil till en tredje part. Vid vilken punkt kommer de att ta över de utbetalningar. Eftersom bilen är ny och har många betalningar, kan du inte få en massa pengar eller några pengar up front, men du kommer att kunna komma ur avtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89756.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.