Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur refinansiera en Infiniti Lease

Om din Infiniti hyresavtalet är planerat att avslutas snart och du vill behålla bilen, det finns flera alternativ. Vissa konsumenter väljer att betala kontant för att köpa ut sina hyresavtal för restvärdet. Dock är detta alternativ inte praktiskt för alla köpare. Om du vill hålla din leasade Inifiniti fordonet, men vill göra betalningar, måste du refinansiera hyresavtalet buyout beloppet, även känd som den kvarvarande. Detta kan göras med en lokal bank eller personligen vid en Inifiniti återförsäljare. Instruktioner
1

Bestäm din restvärde. Restvärdet, även känd som lease-end värde eller utköp, är noterat på hyreskontraktet. Om ditt kontrakt inte är tillgänglig, kontakta Infiniti Finance via Internet eller telefon. Detta är det belopp som du kan köpa bilen i slutet av hyresperioden. Utöver detta belopp, måste du också betala avgifter som banken som refinansierar ditt lån, om det behövs, och moms på restvärdet.
2

Ansök om finansiering. Du kan ansöka med lokala banker och kreditinstitut, eller så kan du besöka återförsäljaravtalet som leasade bilen till dig när nya. I varje fall kommer banken eller återförsäljare behöver din kreditinformation, samt några uppgifter om körsträcka och skick din Infiniti.
3 erbjudanden

jämföra. Om du har ansökt om refinansiering på flera långivare eller återförsäljare, jämföra offerter och erbjudanden finansbolag. Ansökan till refinansiera din Infiniti hyresavtal med flera långivare kommer att låta dig jämföra priser och villkor, så att du kan välja det lån som bäst passar dina behov och budget. Om flera långivare titta på din kredit inom en period av en månad, alla förfrågningar bara räknas som ett utredning på din kredit rapport.
4

Välj ett erbjudande. Efter jämföra erbjudanden och hitta det lägsta månadskostnaden med de mest konkurrenskraftiga villkor, kontakta långivaren eller återförsäljare med erbjudandet och informera dem att du kommer att göra affärer med dem.
5

Komplett pappersarbete. Refinansiering en Infiniti leasing är mycket som att köpa en bil igen. Du kommer att krävas för att sitta ner med en ekonomichef på ett återförsäljaravtal och signera flera formulär som re-titel och åter registrera fordonet i ditt namn. Kom ihåg, under leasingperioden, var fordonet titeln till Infiniti Finance och du var helt enkelt en arrendator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89751.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.