Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Köper ut din bil Lease en bra idé?

Köpa ut ett leasingavtal bil är en bra idé om du är nöjd med bilen och buyout belopp som anges på ditt kontrakt är nära verkligt marknadsvärde. Tänk på att fordonet kan inte längre vara under fabriksgaranti. Restvärde

restvärde är lease-end värde anges på det ursprungliga kontraktet. Denna siffra är normalt inte förhandlingsbart, men kontakta din leasingbolag för att kontrollera om de erbjuder några sista-minuten rabatter.
Fair Market Value

verkligt marknadsvärde är kontanta värdet av ett fordon på den öppna marknaden. Du kan beräkna detta belopp genom att använda online-värdering verktyg. om din återstående är högre än marknadsvärdet, kanske du vill passera på att köpa ut leasingavtal såvida inte långivaren erbjuder en bra affär.
Finansiering

Finansiering ett leasingavtal buyout kan ordnas via en lokal återförsäljare som säljer märket på din bil. Som ett leasingavtal buyout är en begagnad bil transaktion, förvänta sig högre räntor än på en ny bil.
Garantier

Ställ en återförsäljare om förlängda garantier på ett leasingavtal buyout, som fabriken garantin kan ha eller kommer snart ut. Addera Expert Insight
p Om ett fordon har tjänat dig tillförlitligt sätt och det är ekonomiskt vettigt att hålla fordonet, en leasingavtal buyout är en bra idé. En buyout kan också hjälpa dig att undvika överskjutande körsträcka avgifter om du är över din tillåten maximal körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89750.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.