Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur du köper Lease-End Fordon

I slutet av din hyra, kommer du att ha möjlighet att köpa den bil du har arrenderat. Köpa din hyrda bil är ett sätt att undgå att betala avgifter till din leasingbolaget för att sätta alltför många miles på din leasade fordonet eller orsaka mindre skador. Dessutom har du nytta av att ha kört bilen och att veta om det är mekaniskt pålitlig. Du kan också undvika stress involverad med shopping för en ny bil genom att byta din nuvarande hyresavtalet över till ett köp plan. Instruktioner
1

Kontrollera det ursprungliga hyresavtalet du tecknat. Hyreskontraktet bör innehålla ett utköp pris för slutet av leasingperioden. Detta är det belopp du kommer att förväntas betala för bilen när du köper den.
2

Kontrollera det aktuella värdet på din bil. Du kan besöka Kelley Blue Book hemsida kbb.com att kolla hur mycket bilen du hyr är för närvarande värt. Om bilen är värd mer än utköpet pris som anges i avtalet, bör få ett lån inte vara ett problem. Om däremot, är bilen värd mindre än generalagenten ber om bilen, du kommer knappast att hitta en långivare är villiga att finansiera bilen. Addera 3

Förhandla med återförsäljare för en utköp pris som du är bekväm med. De flesta återförsäljare kommer att tillåta dig att förhandla om utköp pris på någon bil i slutet av ett hyresavtal. Anledningen till detta är att även om det återförsäljaravtal kan du köpa bilen för mindre än utköpet pris, gör det fortfarande en större vinst än om du väljer att inte köpa bilen och bilen måste säljas på auktion.
4

Säkra finansiering för bilen. Du kan välja att finansiera genom återförsäljare som ursprungligen förlängt hyresavtalet till dig eller via en lokal bank eller kredit unionen. Finansiera bilen med vilken långivande institutet erbjuder dig den bästa räntan och lånevillkor.
5

Betala återförsäljaravtalet och ta besittning av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89749.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.