Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Ska jag köpa den Lease eller Stäng i bilen?

När kontraktet har gått ut på en hyrd bil du har möjlighet att vända bilen till leasingbolaget eller köper den för restvärdet. Beslutet om vilken riktning man ska ta är en kombination av personliga preferenser och ekonomiska överväganden. Ekonomiska överväganden

Ring leasingbolag och få priset för att köpa bilen vid uppsägning av avtalet. Detta nummer kan vara ett restvärde i kontraktet eller leasingbolaget kan också erbjuda ett lägre inköpspris för att undvika att få bilen tillbaka. Använd Kelley Blue Book eller Edmunds webbplatser för att bestämma de grossist-och privata fester värden bilen. Om hyresavtalet payoff är betydligt lägre än marknadsvärdet för bilen, köpa bilen till restvärdet och behålla den eller sälja bilen och hålla extra värde. Om siffrorna är omkastade, vrid i bilen. Om hyresavtalet buyout värdet och marknadsvärdet är balanserade, väga andra faktorer.

Om fordonet är inlämnat till leasingbolaget, måste hyresgästen betala för varje överskjutande körsträcka i den takt som anges i avtalet och eventuellt överskott slitage eller skador på fordonet. Om dessa avgifter kommer att vara mycket hög, kan det vettigt att köpa ut hyresavtalet och fortsätta att använda bilen istället för att skriva en stor check till leasingföretag bara att slå i. Addera personliga överväganden
p Om du verkligen gillar bilen och buyout värdet är inte i linje med marknadsvärdet, köpa bilen och fortsätta att njuta av det. Dessutom kommer om buyout är låg och du har pengar, kör en betalning fri bil definitivt hjälpa månatliga kassaflöde.

Många människor som hyr bilar gör det att köra en ny bil med några år. Om leasing Bolaget är anslutet till det bilmärke du kan få extra ekonomiska incitament för att vända i bilen för en ny av samma märke. Om du vill hyra en annan bil, prata med en återförsäljare av den nya bilen några veckor innan uppsägning av hyresavtal. De kanske kan förhandla fram ett bättre avtal med leasingbolaget om tur i kostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89746.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.