Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Varför en återförsäljare Köp en Lease End Car?

Så du undrar varför en återförsäljare skulle vilja köpa det tre-år gammal bil som du ger tillbaka för att få den senaste och bästa modellen tillgänglig. Tja, kan det användas hyresavtalet vara värt mer än du tror. Begagnade Bil Managers dröm

flesta bilar som kommer ut hyra först granskas av bilhandlare för att se om de kan säljas i begagnad bil avdelningen. En låg-millage hyresavtal avkastning kan vara en guldklimp för ett återförsäljaravtal.
Keep Your Tillverkare Glad

Tillverkarna vill se återförsäljarna köper tillbaka hyra avkastning, eftersom det hjälper hålla märke med en återförsäljare som har både resurser för att sälja och att hålla fordonet. Detta hjälper också att behålla bilens värde, eftersom du vet att bilen har upprätthållits genom ett återförsäljaravtal det hela livet.
Cha-Ching

Vissa tillverkare faktiskt ge sina återförsäljare extra pengar för att köpa tillbaka lease-end fordon. Återförsäljarna kommer vanligtvis lista hyresavtalet avkastning certifierade för återförsäljning. Tillverkarna kommer ofta kräva att återförsäljarna säljer certifierade fordon som uppfyller vissa kvartalsvisa krav.
Håll det lokala

Mest används bilköpare vilja veta var deras begagnad bil var innan de köper det. En begagnad bil som ägdes lokalt och endast av en annan ägare kommer att ha en stor fördel för en potentiell köpare över en lika utrustad bil hittas någon annanstans med två eller tre ägare.
Costco Method

återförsäljare kommer ibland att kunna köpa bilar för mindre än deras restvärde om de köper ett visst antal hyresavtal återvände bilar på en gång. Kom ihåg att bankerna vill ha dessa bilar säljs så fort som möjligt efter att de återvänder off hyresavtal. Lagring avgifter kan lägga upp snabbt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89745.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.