Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur du köper en hyrd bil

När du hyr en bil, kräver slutet av leasingperioden återlämnande av leasade fordon. På denna punkt finns det en inspektion av fordonet för att bedöma dess skick och körsträcka. Eventuella skador på fordonet bestäms vara utöver normalt slitage kommer att resultera i en avgift. Du kommer att få betala detta när du slår över fordonet, om du inte väljer att köpa det. Om du gillar bilen och vill hålla det, kommer dessa avgifter frångås. Saker du behöver: Din ursprungliga hyresavtalet ingår avtal
till Kelley Blue Book hemsida
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din ursprungliga hyresavtal för att bestämma den återstående värdet på bilen. Detta är det pris du måste betala för att köpa bilen efter alla erforderliga leasingavgifter har gjorts. Om du vill köpa bilen tidigt, då denna siffra kommer att justeras för att spegla uteblivna betalningar och några tidiga lease-uppsägning avgifter som kan vara i kontraktet. Kelley Blue Book värde
2

Research bilen (se Resurser), så att du vet i förväg om buyout priset är attraktivt. Var ärlig i din bedömning av tillståndet i din bil så att du kan få en korrekt bedömning siffra. Om buyout priset på din bil är $ 10k, men den blå boken andrahandsvärde är runt $ 8k, kan det vara klokt att tänka över köpet planen och helt enkelt vända på bilen efter din slutliga hyra betalning.

3

Ring eller maila den bank som äger din hyra och fråga dem om de är villiga att förhandla om buyout pris. Det belopp tryckt på din hyresavtalet är inte alltid etsat i sten, ibland banken inte vill ta besittning av bilen och skulle gärna sälja den till dig. Beroende på marknadens villkor de inte kan vara öppna för förhandling, men det skadar aldrig att fråga.
4

ringa flera banker och fråga om deras priser billån, så att du kan utvärdera dina finansieringsalternativ. Ett bra ställe att börja är den bank du brukar göra affärer med. Ställa upp ett lån med dem borde vara ganska enkelt, eftersom de redan har tillgång till relevanta finansiella poster.
5

satt upp ett möte med lån officer av banken du väljer att finansiera med, så att Du kan underteckna erforderliga lånehandlingar. När allt är undertecknat, kommer banken skickar sedan in en check till den ursprungliga finansieringen företaget i mängden förhandlat payoff beloppet, effektivt blir den nya ägaren av fordonet. Du kommer nu att göra utbetalningar till din bank för vad lånet du kommer överens om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89741.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.