Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Kan du handla i en leasad bil?

Leasing en bil istället för att köpa ett vettigt i vissa situationer. Om du handlar din bil vartannat år, kan det vara meningsfullt att hyra en bil med ett två-årigt hyresavtal period. Men vad händer om du vill handla bilen innan de två åren är upp? Handel i en leasad bil är inte mycket annorlunda än handel i en bil som du köpt, leasing termer kan emellertid göra detta val mindre önskvärd än en bil du köpt. Handpenning

När du köper en bil, i de flesta fall betalar du lite pengar för bilen upfront - din handpenning. Med hyrda bilar, kan du lägga pengar ner på bilen, men många gånger hyresavtalet inte kräver det. Detta är en extra attraktion av ett hyresavtal, men det är inte bra om du vill handla i bilen. Du är skyldig hela saldot på bilen, och det kanske inte värt vad du är skyldig på det. Du kan fortfarande ha möjlighet att byta in det, men du kommer att vara upp och ner i din nya bil betalning.
Villkor

leasingavtal varierar, så innan du börjar göra att du förstår villkoren. Många leasingavtal tillåter dig att lämna tillbaka bilen och gå därifrån när hyresavtalet är upp, men du kan vara skyldig pengar om du väljer det här option.For exempel, om det finns en klausul i ditt hyresavtal att du bara kan köra 10.000 miles per år, och du har hyresavtalet för två år och kör 25.000 miles, kommer du skyldig körsträcka om du stänger av bilen och promenera away.Another alternativet är att köpa bilen direkt när leasingperioden är slut. Med det här alternativet, du betalar restvärdet på bilen och, om inte hyresavtalet återförsäljare är villiga att finansiera bilen, måste hitta din egen financing.Still annat alternativ är att handla bilen till en annan bil när den aktuella leasingperioden är upp. Med det här alternativet, du byter din hyrda bil för en annan hyrd bil. Det kan bli någon förändring i Hyresavtalen men dina betalningar kan komma att ändras, uppåt eller nedåt beroende på värdet av den nya bilen du väljer.

Titta på villkoren företaget erbjuder innan du hyr en bil för att se affären du får är rätt för dig. Om du bestämmer dig för att handla med den hyrda bilen, överväga om att köpa en bil eller fortsätta ett hyresavtal ekonomiskt fördelaktigt för din situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89739.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.