Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur bli av en hyrd bil

Ett bra antal amerikaner leasa sina bilar, istället för att köpa dem eftersom det är mycket billigare. Men vissa tycker sig bli missnöjd med bil eller hyra sig innan hyresavtalet är upp. Du kanske upptäcker att du är angelägen om att få ut av din nuvarande hyresavtalet, och inte vill vänta några år för att göra det. Instruktioner
1

försöka ett leasingavtal överföring. Med ett leasingavtal överföring, överför du din bils hyresrätter över till en annan person, och de hålls ansvariga för att betala på hyresavtalet. Detta är det bästa sättet att bli av med en hyrd bil, men fungerar bara om du kan hitta någon annan att kliva in och om din hyra företaget gör det.
2

Gå till din lokala återförsäljare och fråga dem vad de kan göra för dig. Många återförsäljare inser att folk vill få ut av sina hyreskontrakt, och så de kan erbjuda något som en "hyra dra bort" deal där du kan slå in din nuvarande bil /hyra och börja ett nytt hyresavtal för en ny bil.

3

Ring din hyra företaget och fråga dem om du kan få ut av ditt hyresavtal tidigt utan uppsägning avgifter. Tro det eller ej, men många leasing företag nu tillåter leasees att komma ur sitt hyresavtal tidigt och utan avgifter, särskilt om hyresavtalet är nästan klar. Det definitivt inte ont att ringa och fråga, så gör det. Ring din hyra företaget och fråga hur mycket det kommer att vara att köpa ut bilen
4

. Sedan försöker sälja bilen till någon annan för minst så här mycket pengar, om inte lite mer för att återfå en del av vad du har betalat in det. Detta är inte det enklaste sättet att bli av med en hyrd bil, men det är definitivt ett alternativ värt att överväga.
5

Hitta en god vän eller familjemedlem som vill ta över ditt hyresavtal. Detta är inte samma sak som ett leasingavtal överföring, eftersom du kommer fortfarande att vara juridiskt ansvarig för hyra, men det gör att du kan få ut av att göra betalningar med dina egna pengar. Du ska helt enkelt ha vän eller familjemedlem ge pengarna till dig som du sedan skickar till hyresavtalet företaget. Det är inte det bästa valet, men det skulle kunna fungera för dig.
6

Gå till återförsäljare och vrid nycklarna i. Detta är det värsta sättet att bli av med en hyrd bil, eftersom bilen kommer återtas och visas som ett negativt på din kredit rapport. Men för vissa är detta det enda alternativet. Du bör endast överväga att göra detta om du har uttömt alla andra alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89735.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.