Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man hyra en bil med möjlighet att köpa

Leasing en bil är lite som långsiktig uthyrning. Det är ett bra alternativ om du vill ha en ny bil men har lite kapital, eller om du vill ha en finare bil än du har råd att köpa. Månatliga betalningar är betydligt lägre än när du köper direkt, men antalet miles du kan sätta på bilen är begränsad. Är leasing rätt val för dig? Läs på. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

bedöma dina behov: För folk som kör många miles per år, eller som vill ha en bil för många år och vill ha möjlighet att sälja senare, hyra en bil är inte rätt väg att gå.
2

Bestäm hur många miles du kör årligen. Olika tillverkare har olika årliga utsläppsrätter på körsträcka, vilket bidrar till att avgöra vilken bil du väljer. Många leasingavtal är nu endast 10.000 miles per år, medan de brukade vara 15.000. Den extra avgiften för körsträcka kan vara betydande, ofta 20 cent per mil över den ersättning, och när du kör till jobbet varje dag, tillägger att upp snabbt. Ofta kan du köpa extra miles på framsidan, men denna kostnad ändrar leasingkostnaden.
3

Bestäm hur länge du vill att bilen, med tanke på att ett längre hyresavtal ger mindre betalningar.
4

Beräkna hur stor insättning du kan lägga ner på framsidan och hur mycket du har råd att betala varje månad. Bankrate.com och andra webbplatser erbjuder automatisk räknare leasingavgifter så att du kan ta reda på hur mycket du måste betala. Faktorer inkluderar tillverkarens pris (MSRP), slutlig förhandlingslösning pris, handpenning, användning skatt, längd av leasing, och ny bil utlåningsräntan.
5

Hitta en reutable återförsäljare som hyr typ av bil du vill, i din prisklass. Ta en provkörning. Har dealern förklara garantier som finns på bilen, service och avgifter för overmileage, slitage, och tidig-out för att sluta hyresavtalet. Fråga alltid om skatter ingår i den angivna avgiften. Se till att du förstår allt du kan debiteras för innan du underteckna kontraktet.
6

Fråga hur en buyout i slutet av hyresavtalet fungerar. Du behöver inte bestämma riktigt än om du kommer att köpa ut.
7

Förhandla lägsta möjliga uthyrningspriset (aktiverade kostnader) att hålla betalningarna låg. Bilar med högre restvärden har lägre leasingkostnader.
8

Tänk att få försäkring gap täckning, som vanligtvis medföljer men kanske inte på er politik. Om du inte har det och bilen blir stulen, kan det kosta mer än priset på din hyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89733.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.