Vilka är skillnaderna mellan Certified Pre-Owned & utökade garantier?

När du går in i en begagnad bilhandlare, du har ofta ett val mellan en certifierad bil eller en bil med en förlängd garanti. En återförsäljare som erbjuder en certifierad begagnad bil garanterar att bilen har inspekterats grundligt, alla nödvändiga reparationer har utförts och bilen är i bästa mekaniskt skick som möjligt. En certifierad bil kostar mer och är oftast garanteras under en tidsperiod. En enkel förlängd garanti garanterar inte en bil har inspekteras eller repareras av återförsäljaren, det betyder helt enkelt dealern kommer motivera bilen under en given tidsperiod än den i standarden tillverkarens garanti. En bil med endast en förlängd garanti kommer i allmänhet inte att kosta lika mycket som en certifierad bil. Inspektion och rapporter

När en återförsäljare intygar en begagnad bil, lovar han det grundligt har inspekterats och uppfyller vissa normer. Acura, till exempel, annonserar en 150-gradig bilprovning, erbjuder Ford en 169-punkt inspektion och Honda ger en 150-gradig mekanisk och utseende inspektion. Dealern ger inspektionsrapporten och fordon historia rapport till köparen.
Certified bil garantier

Återförsäljare brukar ge garantier för sina certifierade bilar. Hondas certifierad bil Garantin omfattar en 7-year/100 ,000-mil drivsystem garanti från fordonets original-tjänsten datum och en 12-month/12 ,000-mil non-drivsystem garanti från den ursprungliga garantin utgångsdatum. Om den ursprungliga garantin har gått ut, kör den nya garantin från Honda använt certifierad bil inköpsdatum. Toyota erbjuder a12-month/12 ,000-mil omfattande garanti och ett 7-year/100 ,000-milen begränsad drivsystem garanti från den ursprungliga ny-försäljningen datum.
Selection Process

Återförsäljare väljer oftast sina bästa begagnade bilar att placera i deras certifieringsprogram. Acura föreskrivs att dess certifierade begagnade fordon måste vara nyare än 6 år med färre än 80.000 miles på sina odometers. Audi certifierade begagnade fordon måste ha färre än 60.000 miles på dem och vara fem år eller nyare.
Kostnad

Certifiering ingår kostnader för inspektion, reparation och utökade garantier i försäljningspriset på bilen. Återförsäljare därmed ta mer betalt för certifierade bilar - ofta så mycket som $ 1000. Många köpare känner denna premie är värt sinnesfrid och garanti som skydd. Standard begagnade bilar erbjuder inte inspektion certifiering, samt en förlängd garanti, som vanligtvis inte är lika omfattande som den som erbjuds på en certifierad bil, är frivilligt till en extra kostnad.
Ytterligare fördelar av certifierad Program

att locka köpare att köpa certifierade bilar, återförsäljare erbjuder ofta ytterligare fördelar, inklusive 24-timmars vägassistans, särskild finansiering, resa avbrottsförsäkring, avgiftsfritt stöd och en överförbar garanti.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80343.html

Previous:
Next: No

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.