Hur Avbryt en kontinental garanti

Continental Garanti är ett företag som erbjuder utökade garantier för nya och begagnade bilar. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster på en rad priser. Serviceavtalet hjälper en bilägare få tjänsten för sitt fordon om den går sönder och behöver sakkunnig reparationer. Det enda sättet att få en kontinental garanti genom det nätverk av bilhandlare som erbjuder garantin. Om du får en kontinental Garanti och sedan bestämmer du inte längre vill ha eller gillar tjänsten, måste du häva avtalet. Instruktioner
1

Förstå att du har rätt att avboka din Continental Garanti helst. Du kan avbryta inom de första 60 dagarna av att köpa en ny bil och inom de första 30 dagarna av att köpa en begagnad bil utan ett straff, förutsatt att du inte har lämnat in en ansökan under denna period. Om du avbryter efter 60 - eller 30-dagars period, kan du behöva en betala en avbokningsavgift. Detta beror på återförsäljaren.
2

Gå bilfirma där du köpte bilen och den kontinentala garanti. Du kan bara avbryta garantin på den plats där du köper den.
3

Be att få tala med den person som hanterar annulleringar av garantier. I många fall, är att det Finance Manager.
4

Berätta Finance Manager som du vill avbryta den förlängda garantin du köpt. Förvaltaren kan försöka avråda dig från detta, eftersom återförsäljaravtalet gör en rejäl provision när de säljer utökade garantier.
5

Läs och fyll uppsägningsblanketten Finance Manger ger dig. Denna form kräver detaljerad information, inklusive aktuell körsträcka på bilen.
6

Skriv i uppsägningsblanketten.
7

Få en kopia av det undertecknade uppsägningsblanketten innan du lämnar återförsäljare. Detta är en viktig form för att ha för din bokföring.
8

Vänta på återbetalning. Du får en full återbetalning för avbokning inom 60 - och 30-dagars period om du inte lämna in en fordran. Om du gjorde en anmälan eller annulleras efter 60 - och 30-dagars perioder, då du får en pro-rated återbetalning
9

Kontakta återförsäljaren om du inte får en återbetalning check in. en rimlig tidsperiod.
10

Kontakta kundtjänst på Continental Garanti om generalagenten inte svarar på dina samtal eller brev.
11

Kontakta Better Business Presidiet för ditt tillstånd som en sista utväg. Lämna in ett klagomål på nätet eller per brev.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80341.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.