Hur man överför en Toyota Certified fordonets garanti

När du köper en begagnad bil, kan du ändå omfattas av det ursprungliga garantin. Kontrollera med den ursprungliga ägaren att se vilken typ av garanti de har, och om Toyota är fortfarande täckt, kommer du att kunna överföra garantin till dig själv. Detta innebär att eventuella tillverkningsfel som visas när du täckt kommer att tas om hand av Toyota, snarare än att du behöver betala ur egen ficka. En extra statliga avgift kan tillkomma, beroende på var du bor. Instruktioner
1

Ladda Toyota Transfer Form, beläget i resurs avsnitt av Toyotas hemsida.
2

Fyll båda delarna av formen, börjar med "Föregående ägare "sektionen och flyttar till" Ny ägare "avsnittet. Både den tidigare ägaren och den nya ägaren måste underteckna överlåtelsen formuläret för att det ska vara giltigt.
3

Hämta rapport fordon historia, inklusive all service rapporter från den tidigare ägaren. Om de inte har hållit jämna steg med deras service, kan garantin bli ogiltig.
4

Få en trafiksäkra inspektionsrapport gjort på Toyota. Du kommer att behöva denna rapport i syfte att överföra garantin
5

Skicka en $ 60 övergångssumma tillsammans med inspektionsrapporten, ifyllt överlåtelseformulär, fordonsservice historia och bevis på försäljning till:.
< p> Toyota Extra Care Administrator

Locked Bag 980

Milsons Point NSW 1565

Garantin kommer att överföras 24 timmar efter betalning behandlas.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80340.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.