Hur en bil garanti Works

En automatisk garanti är ett avtal som ger en fordonsägare med täckning mot krav för mekaniska fel eller reparationer . Nya fordon kommer med olika typer av garantier , och de täcker olika delar av ett fordon . Definition

Enligt US Federal Trade Commission , är en garanti säljs med ett nytt fordon som en del av återförsäljarens priset . Detta skiljer sig från ett tjänsteavtal , som på liknande sätt ger täckning mot större reparationer , men kan köpas när som helst , och är skild från det ursprungliga inköpspriset .
Typer Addera < p> Nya ​​fordon kommer med olika typer av garantier . Vissa fordonstillverkare kan ge täckning från så lite som tre år och 36.000 miles , att så mycket som 10 år och 100.000 km . Nya bilar kommer med åtminstone en grundläggande garanti som täcker alla delar utom de som påverkas av slitage . Det finns också drivlinan garantier ( som täcker motor, växellåda , drivaxel och andra delar ) , och garantier mot rost och korrosion ( som täcker hål i bilens plåt ) .
vägassistans

Tillverkarna kommer vanligtvis erbjuda en vägassistanstjänsten som ger omfattande täckning i fall en fordonsägare blir strandsatta av många skäl , såsom en punktering eller köra slut på bränsle .
< br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80336.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.