Hur att förlänga min Mazda fabriksgaranti

Varje Mazda kommer med en fabriksgaranti. Beroende på vilket år och körsträcka för din Mazda, kanske du eller inte kan ändå omfattas av din fabriksgaranti. Oavsett hur länge du planerar att ha din bil, är det alltid bäst att skydda ditt köp. Mazda erbjuder ett brett utbud av utökade garantier som du kan välja mellan att köpa till din bil. Oavsett dess år, skick och miltal, de mer än sannolikt har en garanti för det, även om din nuvarande bil garanti redan har löpt ut. Instruktioner
1

Gå till Mazda USA webbplats (se Resurs) och forskning de alternativ för utökad garanti. Du kan hålla den exakta garanti som du redan har eller kan du ändra det. Den förlängda garantin oftast inte kommer att påbörjas förrän den aktuella garantin går ut. Du kan förlänga din Mazdas garanti när som helst genom en Mazda återförsäljare, även om din nuvarande garantin redan har löpt ut. Beroende på vilket år av ditt fordon och mängden miles den har, kanske du inte har så många alternativ att välja mellan, men de erbjuder garantier för äldre Mazdas.
2

Besök din lokala Mazda återförsäljare och träffa en säljare. De kommer att kunna gå över de olika garantier som erbjuds till dig och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Addera 3

Välj garantin som bäst passar dina behov. De har garantier som täcker nästan alla möjliga delar av ditt fordon från motorn till torkarblad. De har också garantier som endast täcker vissa delar av fordonet, såsom överföring.
4

Bestäm om du vill ha en självrisk och i så fall hur mycket du vill att din självrisk för att vara. Om du inte vill betala en självrisk, kan dina betalningar vara högre. Om du väljer att ha en självrisk, bör dina betalningar vara lägre.
5

Köp din garanti. Du kan antingen välja att betala en klumpsumma, eller finansiera månatliga betalningar. I vissa fall kan de ha möjlighet att lägga din betalning till din nuvarande auto lån, beroende på ditt lån leverantör. Du måste köpa en "Certified Mazda Garanti" på en Mazda återförsäljare.
6

Bli den förlängda garantin kontakterna och se till att hålla din garanti information på ett säkert ställe.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80335.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.