Vad är täckt på en Powertrain garanti ?

Biltillverkarna använder en drivlina garanti som en inflytelserik verktyg för att locka köpare . Funktionerna i denna garanti kan avsevärt påverka den nedersta raden kostnaden när det gäller bilreparationer . Om du planerar att köpa ett fordon , läs det finstilta i bilens drivlina garanti för att förstå exakt vad det skyddar och hur länge . Funktion

drivsystem garanti skyddar bilen i fall du har problem med stora komponenter, inklusive motor , växellåda , fördelningslåda , axlar och drivsystem . Garantin kan också inkludera gratis hyra eller bogsering .
Time

drivsystem garanti är skild från den grundläggande garantin och vanligtvis varar dubbelt så länge . Villkoren i en drivlina garanti varierar beroende , men kan pågå från fem years/60 , 000 miles till 10 years/120 , 000 miles . Som av 2010 , är Chrysler den enda amerikanska biltillverkaren som erbjuder en begränsad drivlina garanti för fordonets livstid . Vissa tillverkare tillåter garantiförmånerna överföra från den första ägaren till en senare en.
Varning

En drivlina garanti täcker inte skador från olyckor , missbruk eller felaktigt eller bristande underhåll . Överväga att utvidga din grundläggande garanti för att matcha längden på drivlinan garantin så att din bil fordon har stötfångare till stötfångare täckning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80333.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.