Hur man ska värdera en ny bil förlängd garanti

Även nya bilar förlängda garantier är inte ett köp krav, de är en bra idé som skulle kunna spara hundratals eller tusentals dollar på vägen. Större bilreparationer som ersätter motorer, transmissioner, ställningar styrning eller datorer motor är inte billigt. Om du planerar att hålla bilen under en längre tid, reparationer är säker på att komma tillsammans. Om du kan minimera dessa stora utgifter, kommer de inte äventyra din bilägande. Tänk på den förlängda garantin som en stor reparation kostnad betalas på en avbetalningsplan. För att få en bra en, se till att den har vissa funktioner. Instruktioner
1

Läs någon förlängd garanti innan köp. Gör anteckningar där du har frågor. Var noga med att läsa all finstilta. Ibland djävulen verkligen finns i detaljerna.
2 Innan du tar dessa nycklar, vet den förlängda garantin är fast.

Identifiera emittenten av den förlängda garantin. Bekräfta emittentens finansiella förmåga och vilja att stå bakom de garantier den utfärdar. Granska bolagets rekord tjänsten spår för nöjda kunder. Leta efter några återkommande problem andra har upplevt.
3

igenom garantin för att ta reda på serviceområdet den täcker. Var försiktig med alla utökade garantier som inte är rikstäckande, eftersom "ur serviceområdet" är en vanlig orsak till att neka betalning.
4 Gå till din lokala mekaniker för garantireparationer gör problem som kan uppstå bekvämt att åtgärda.

Läs garantin för att se till att du köper rätt att välja vem som ska reparera fordonet. Köp inte en garanti som ger emittenten rätt att berätta för dig var du skall få reparationen gjort. Kontrollera att du kan använda personer som du redan känner och litar för säkerställda reparationer.
5

Leta efter täckning uttalande. Läs här närmast, eftersom det talar om för dig vad du får för dina pengar. Analysera listan över vad som omfattas för att se alla större kostnader reparationer, vägassistans och bogsering listas. Ta den till din mekaniker om du är osäker på vad de stora utgiftsposterna är. Den korta listan bör omfatta alla eller de flesta av följande:. Motor, drivlina, transmission, klimatreglering elektronik som huvudmotorn dator, ECM, styrväxel och Ytbehandling
6

Review garantin emittentens betalningssätt. Köp den garanti som betalar reparationen anläggningen direkt med någon out-of-pocket från dig. Ta dig ur betalningen loop, och inte köpa den garanti som kräver att du betalar i butiken, då, få betalt av garantin bolaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80332.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.