Hur du berätta om din GM bil har en garanti

Om du nyligen har köpt en General Motors fordon och det är att ha ett problem, kanske du undrar om din bil har en garanti som täcker reparationer. Det finns flera olika ställen fordonet kan ha en garanti från. Du kanske har köpt en garanti från den enskilde bilfirma där du köpt din bil, eller det kan fortfarande vara under GM: s standard garanti. Saker du behöver
Pappersarbete från bilköp
Visa fler instruktioner
1

granska alla dina köp pappersarbete. Om du har en garanti för din GM fordon, bör det finnas information om att garantin någonstans i pappersarbete du fick när du köpte bilen från generalagenten. Du kan även ha haft möjlighet att köpa en ytterligare garanti när du köpte bilen, så titta igenom alla papper och läs villkoren noga.
2

Kontakta generalagenten där du köpte ditt fordon och fråga om de uppgifter om ditt köp om du inte längre har din ursprungliga pappersarbete till hands. Den återförsäljare där du köpt din bil ska få en redovisning av huruvida bilen såldes till dig med en garanti.
3

Kontakt General Motors direkt. Du kommer att behöva förse dem med bilens VIN-nummer, som ligger i flera olika ställen på bilen, även på instrumentbrädan. GM kommer att kunna berätta för dig om din bil fortfarande omfattas av någon form av fabriksgaranti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80330.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.