Vilka är fördelarna och nackdelar med att köpa en förlängd nybilsgaranti?

Utökade garantier, eller tjänstekontrakt, finns tillgängliga för nya och begagnade bilar och bidra till att minska risken för stora räkningar för oväntade reparationer. De är också en stor vinst center för garanti företag, så överväga ditt köp beslut noga. Ekonomiska solvens
Företag

Många förlängd garanti företag hade ekonomiska problem under det första decenniet av 2000-talet och har gått i konkurs. Detta kan lämna dig utan din initiala investering, och med ingen täckning.
Dyra reparationer

En förlängd garanti tar mycket av risken för dyra bilreparationer bort från bilen ägare. Det är skönt att veta att du inte behöver betala något, men den avdragsgilla om en stor del av ditt fordon misslyckas.
Överlappande Tillverkarens Täckning

Om din nya bil har en treårig, 36.000 mil garanti, och du bara planerar att hålla det i tre år och kör 11.000 miles per år, finns det ingen anledning att köpa en förlängd garanti. Du kommer att vara under tillverkarens täckning för den tiden. Addera finansiella medel
p Om du inte har akuta besparingar på plats, kanske du vill köpa ett utökat serviceavtal. Om du har besparingar, kan du vara bekväm antagandet att risken själv.
Täckning
p Om du köper en förlängd garanti, vara försiktig med täckningen. Några garantier betala för fler reparationer än andra. Var säker på att du köper rätt täckning för dig, med rätt avdragsgill. Du kommer att ansvara för det avdragsgilla beloppet när du behöver reparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80327.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.