Lägga till en garanti på en begagnad Toyota

Den bästa tiden att få en förlängd garanti för din begagnade Toyota är den dag du köper bilen. En garanti kommer aldrig att vara så billig, för som körsträcka går upp, så gör garantin kostnaden. Om du köper en begagnad Toyota från en återförsäljare, kan du köpa en Toyota serviceplan (bra på alla auktoriserade Toyota-återförsäljare i landet) eller en eftermarknad, off-varumärke garanti, så att du kan använda en oberoende verkstad. Du kan också självständigt hitta och köpa en förlängd garanti, men vara mycket försiktig om du går den vägen. Se till att du gör din forskning innan de köper från ett oberoende företag. Instruktioner Deere återförsäljare Köp
1

Diskutera utökad garanti när du är i finans kontoret köper din begagnade Toyota. Ekonomichef kommer att erbjuda dig garantialternativ. Återförsäljare brukar erbjuda olika märken och täckning, men frågar om Toyota förlängda planerna om du inte erbjuds något.
2

Diskutera din årliga körsträcka och avsedd längd ägande med ekonomichefen. Gå över dina alternativ och priser utifrån dina behov. Till exempel, om du tänker behålla din Toyota tills det dör, ger en Toyota varumärke garantin upp till 125.000 miles eller åtta år, vilket som kommer först.
3

Bestäm om du ' ll behöver en stötfångare till stötfångare garanti eller bara drivlinan täckning. Om du har en basmodell utan makt funktioner, kan en stötfångare till stötfångare garanti bli dyrare än det är värt. Toyota varumärke Garantin erbjuder endast tre nivåer av täckning, medan många eftermarknaden märken har fem eller fler olika nivåer. Var noga med att diskutera alla dina alternativ.
4

Review den "täckta reparationer" lista, som ekonomichef kommer att ge din recension för att bekräfta att täckningen är tillräcklig. Fråga om självrisk, de pengar du måste betala ur egen ficka för reparationer. Detta är en viktig faktor vid val av garantin. Vissa garantier har ingen självrisk, medan andra kräver hundratals dollar för varje förekomst.
5

Ta reda på var varje garanti accepteras innan beslut fattas. Diskutera priset. Om finansiera din Toyota, är det möjligt att lägga till kostnaden i ditt lån. Om inte, betala kontant eller arbeta fram en avbetalningsplan med ekonomichefen, om garantin bolaget medger det.
6

Skriv i pappersarbete för din garanti. Behåll en kopia av dina papper i handskfacket i fall du behöver informationen.
Independent Köp
7

Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att ta reda på om utvidgad täckning planer erbjuds. GEICO är en försäkringsgivare som erbjuder en. Sök på nätet för andra förlängd garanti företag (se Resurser för en rekommenderad lista), men fortsätt med försiktighet. Vissa garanti företag har dåligt rykte.
8

Granska täckning alternativ för eventuella garantiåtaganden inköp. Ring om du har några frågor, t.ex. om din bil är godkänd för utökad täckning. Vissa företag, exempelvis GEICO, kräver att fordonet är ganska ny, och inte ge täckning för äldre bilar.
9

reda på om garantin företaget kräver en besiktning innan utvidga täckningen. Gå till Better Business Bureau webbplats för att granska förlängd garanti företag (se Resurser). Det kan vara svårt att köpa en garanti när din Toyota ligger utanför tillverkarens garantin, även om du kan hitta några. Kontrollera att du har pratat med någon och har kontrollerat alla uppgifter.
10

Kontakta en representant för att köpa garantin du vill. Fråga om avbetalningsplaner eller betala med ditt kreditkort. Om det krävs av företaget som du har valt, har det kontrollerade fordonet.
11

Håll din garanti pappersarbete och viktiga telefonnummer i din handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80324.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.