Hur får man pengar tillbaka från en förlängd garanti på en bil

Vissa konsumenter väljer att köpa en förlängd garanti när man köper en bil för att få garantin på bilen än vad tillverkaren ger eller för att täcka en begagnad bil som inte längre kommer med en garanti från tillverkaren. Om du byter in eller sälja bilen eller bilen var i en olycka innan den förlängda garantin går ut, kan du få en pro-rated återbetalning för den mängd outnyttjade garanti, förutsatt att du köpt en återbetalningsbar garanti. Saker du behöver
Kopia av förlängd garanti
vägmätare uttalande
Pappersarbete som visar inköpsdatum, inbyte eller olycka
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera din ursprungliga garanti dokument och ta reda på vad pappersarbete garantin företaget kräver för avbokning och vart du vill skicka pappersarbete. Ibland kan du förhandla direkt med bil återförsäljare, men andra garanti företag kräver att du förhandla direkt med garantin företaget.
2

Gör en kopia av pappersarbete som visar mätarställning på bilen vid tiden för inbyte, försäljning eller olycka att förelägga garantin företaget.
3

Gör en kopia av pappersarbete som visar försäljningen datum, handel-in datum eller tidpunkten för olycksfallet. Vissa garanti företag pro-rate garantin bidraget bygger på månader kvar på politiken och miles kvar på politiken, och sedan återbetala dig det mindre av de två.
4

in nödvändiga papper till generalagenten eller garanti bolag. Om du inte har hört från garantin bolaget eller generalagenten inom två veckor, ringa och be om en uppdatering. Du kan förvänta dig en återbetalning för att ta fyra veckor eller mer från den dag du lämnade pappersarbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80319.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.