Certified Pre-Owned Vs. Förlängd garanti

Att köpa en begagnad bil kan vara mycket förvirrande för konsumenterna, särskilt för första gången köpare. Det finns nu flera klassificeringar av begagnade bilar och de garantier som täcker dem. Certified Pre-Owned

Certified Pre-Owned, eller CPO, är en typ av fordon som används som genomgått reparation, renovering och besiktning av antingen tillverkaren eller godkänt franchiseavtal återförsäljaravtal.


utökad garanti

En förlängd garanti är en garanti som skyddar alla maskiner fordon --- inte bara CPOS --- för vilka en konsument väljer att köpa garantin.


Certified Pre-Owned vs utökad garanti

CPO vanligtvis genomgår omfattande inspektion och restaurering, så själva fordonet är troligen i bättre skick än en begagnad icke-certifierade fordon. En förlängd garanti skyddar bara konsumenten om fordonet uppvisar vissa brister, defekter eller problem som behöver repareras.
Fördelar med en CPO

En CPO är typiskt en nyare bil , samt eventuella problem som den tidigare ställt repareras innan bilens återförsäljning. Marknad andrahandsvärdet för CPOS är också historiskt högre än sina icke-certifierade motsvarigheter.
Fördelarna med en utökad garanti

En förlängd garanti täcker alla fordon som du köpa den, inklusive CPOS. Det skyddar dig i händelse fordonet senare uppvisar problem och kan spara pengar om det fordon som du köper garantin visar sig vara problematisk. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80312.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.