Hur man köper en förlängd garanti från Subaru

Att köpa en bil är den enkla biten. Att se till att bilen stannar i bästa möjliga skick är där det kan bli knepigt. Om du funderar på att köpa en Subaru, du kommer att behöva mer än bara den vanliga garantin om du vill vara säker på din bil är täckt i många år framöver. Du behöver en utökad garanti och du måste veta vad du får in innan du köper den. Instruktioner
1

Köp en Subaru bil från en licensierad Subaru återförsäljare.
2

Se den förlängda garantin erbjuds du faktiskt utfärdas av Subaru. Ibland kan en bilhandlare kommer att sälja dig en garanti som löper genom ett privat försäkringsbolag. En verklig Subaru förlängd garanti kommer att kallas "Subaru ökad säkerhet" och kommer backas upp av Subaru of America, Inc.
3

Bestäm om du vill köpa den förlängda garantin när du köpa bilen, eller efter din ursprungliga garanti är upp. Medan du väntar kommer att ge dig mer tid att komma till ett beslut, finns det också en chans att samma förlängd garanti kommer att kosta mer efter en viss tid har gått.
4

Tänk funktionerna i en garanti som är viktiga för dig. Till exempel, bestämma om du vill att längden på den förlängda garantin skall baseras på tid eller mängden körda miles.
5

Välj mellan den klassiska planen och Gold planen. Varje plan kan ha funktioner läggas till, men totalt sett kostar den klassiska planen mindre och täcker vissa reparationer, medan Gold planen kostar mer och ger mer reparationer och har extra funktioner. Be försäljaren att låta dig läsa över båda planerna i sin helhet innan du samtycker till någonting.
6

ställa specifika frågor om språket i avtalet innan du faktiskt underteckna kontraktet. Något så enkelt som "slitage" kan betyda olika saker för olika företag.
7

lagra all information som rör din förlängda garantin på en säker plats så att du kan hämta det snabbt om ett problem uppstår. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80307.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.