Hur man köper en förlängd garanti för en bil

Köpa en förlängd garanti för en bil är ett bra sätt att skydda en av de dyraste objekten du någonsin kommer att äga. Utökade garantier gör precis vad ordet antyder, förlänga de din täckning utöver tillverkarens garanti för att skydda dig i händelse av en större mekaniskt fel. Det finns många funktioner till utökade garantier och några viktiga punkter att tänka på när du köper en. Instruktioner
1

Förstå att köpa en bil garanti är mycket lik köpa försäkring. Det billigaste alternativet är inte alltid det bästa alternativet. Så även om det är helt acceptabelt att leta efter en bra affär, köper inte en förlängd garanti baserad på enbart priset. Shoppa runt både på nätet och på återförsäljare och jämföra funktioner och priser.
2

Förstå vad som omfattas. Bil garantier tenderar att använda en terminologi som den genomsnittliga konsumenten inte förstår. Till exempel kommer de flesta garantier täcker fel i drivlinan, men vet du vad det är? Se till att säljaren tydligt identifierar, i klartext, de delar som omfattas av den förlängda garantin. Addera 3

Förstå vad som inte omfattas. Utökade garantier täcker inte någonting som inte finns med i deras täckta objekt. Eftersom de ofta inte listar poster som inte täcks, ber i förväg om vissa delar är täckta. Också förstå att vissa bildelar är uppbyggda av många andra delar, såsom en sändning. En garanti kan omfatta en stor sändning misslyckande i allmänhet, men inte om felet beror på en strippad växel.
4

Förstå skillnaden mellan ett mekaniskt fel (som är täckt) och en användning misslyckande ( vilket inte är). Garantier är avsedda att reparera saker som går sönder i förtid. Eftersom alla delar i en bil slits ut så småningom, måste du veta hur garantin definierar "mekaniskt fel." Det kan skilja sig väldigt mycket från dina egna åsikter, så få detta uppklarat innan du köper den förlängda garantin.
5

flesta utökade garantier erbjuds på tiden att du köper bilen. Detta kan vara ett bra sätt att köpa garantin eftersom du kan använda det i dina prisförhandlingar för bilen. Om garantitiden redan har löpt ut på din bil
6

och du vill köpa en ny utökad garanti, kan du köpa en garanti från en tredje part leverantör. Ofta en garanti leverantör än generalagenten kommer att erbjuda lägre priser.
7

Förstå att vissa bilar inte kommer att kvalificera sig för en förlängd garanti, inbegripet fordon som är kända för att bryta ner ofta eller är extremt dyra att reparera . Dock får du inte veta om en bil kommer att kvalificera tills du ansöker om garanti citat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80302.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.