Hur man köper en förlängd garanti på en begagnad Auto

När du köper en begagnad bil från en återförsäljare du vanligtvis erbjuds möjlighet att köpa en förlängd garanti på fordonet. Mest begagnade bilar säljs antingen som de är eller är täckta för endast cirka 90 dagar för vissa mekaniska problem. En förlängd garanti kommer att täcka dig för vissa reparationer som krävs på den begagnade bilen. Det kommer att sträcka sig bortom någon garanti att du för närvarande har med tillverkaren. Och du ska veta att du inte behöver köpa den förlängda garantin från återförsäljare - du kan åka runt och köpa en från en tredje part bolag. Tänk på att inte alla begagnade bilar är berättigade till förlängd garanti täckning, särskilt när de är benägna att problem. Instruktioner
1

Besök en begagnad bil utökad garanti bolagets hemsida på nätet (eller ringa in). Populära begagnad bil garanti bolag inkluderar CARCHEX, Garanti Direkt och Nation Garanti Corporation (se Resources nedan). Be om en offert för att täcka din bil.
2

Ge information om fordonet. Det inkluderar året, märke och modell. Ange information om aktuell körsträcka på bilen, det område där bilen befinner sig och det datum då den först togs i bruk. Du kommer också att behöva ge information om när du köpte bilen och hur mycket du använder bilen varje år. Addera 3

Ge din kontaktinformation, inklusive namn, telefonnummer och e-postadress , så att garantin företaget kan ringa eller maila dig med en offert.
4

Välj den förlängda garantin alternativ som passar dina behov. Välj hur många år eller mil du vill att garantin täcker din bil, den självrisk (om någon), och leka med den täckning tills du hittar en premie som du känner dig bekväm med.
5

lön för förlängd garanti, och vänta på att er politik information komma med posten eller via e-post (en del företag gör att du kan betala för premien i omgångar). Från denna punkt framåt, när du har ett problem med din bil hänvisa till garantin för att se om du omfattas för reparation, sedan ringa in en fordran som du skulle göra med ditt försäkringsskydd. Vissa utökade garantier kommer endast att omfatta allvarliga mekaniska problem, medan andra kommer att ge dig stötfångare till stötfångare täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80299.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.