Hur man gör kornbröd utan ägg

Comfort livsmedel från den djupa södern är smakrika, och en favorit i denna genre av mat är majsbröd. Majsbröd är läckra när serveras med bönor, soppor och ett brett utbud av andra måltider. När du gör en sats av majsbröd, men du behöver inte ha några ägg eller om du inte äter ägg, oroa dig inte. Du kan göra majsbröd utan ägg så länge du använder en annan typ av jäsning ingrediens. Saker du behöver
1 kopp gul majsmjöl
1 cup cake mjöl
1/2 kopp förkorta
1 kopp kärnmjölk
ägg substitut
2-qt. bunke
9-tums nonstick tårta pan
Visa fler instruktioner
1

Kombinera cake mjöl och majsmjöl i 2-qt. bunke. Kakan mjöl är lättare än vanlig mjöl, vilket bidrar till en fluffig och fuktig majsbröd.
2

Hacka i matfettet med en gaffel, skär den i mjöl och majsmjöl blandningen grundligt. Gör detta i upp till fem minuter tills matfettet blandas in i de torra ingredienserna för att bilda en knölig, kornig konsistens.
3

Rör kärnmjölk i knölig blandningen för att bilda en tjock smet.
4

Välj ett ägg substitut som motsvarar den smak du vill uppnå. Till exempel lägga 2 msk. av äppelmos ger dig leavening motsvarande två ägg. Det tillför dock en något sötare smak till din majsbröd, vilket gör det mer eller mindre en Johnny tårta. Lägga 2 msk. majonnäs ger dig samma effekt av två ägg, men inte sockra majsbröd s smak. Rör ditt val av jäsning substitut i smeten ordentligt, vilket tunnar det till den nödvändiga konsistensen.
5

Häll den resulterande smeten i nonstick tårta pan. Grädda den i 375 grader i 25 till 30 minuter, eller tills den har stigit och vände gyllenbrun.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80297.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.