Hur Förläng ett fordon garanti

Att ha en utökad bil garanti har sina många fördelar. Om din vanliga garantin har gått ut, kan en utökad bil garanti gynna dig om en del arbete måste utföras på din bil. Det finns många företag där du kan köpa utökade bil garantier. Följande steg kommer att hjälpa dig att avgöra vilka utökade bil garanti är bäst för dig. Saker du behöver
Internet
Auto konsumenter publikation
Visa fler instruktioner
Hur Förläng ett fordon garanti
1

full information innan du gör ditt köp . Olika fordon utökade bil garantier har många likheter och stora skillnader. Läs allt om det finstilta som ger dig alla detaljer av garantin. En väl förberedd förlängd bil garanti kommer att ge dig all nödvändig information om vad allt ingår i garantin.
2

vet värdet av en förlängd bil garanti. En utökad bil garanti kommer att hjälpa till att försäkra att din bil förblir i bästa mekaniskt skick så länge som möjligt. Dagens fordon reparationskostnader är mycket dyra. Labor kostnad ensam kan vara dyr. Med en utökad bil garanti kommer att hjälpa dig med kostnaden. Ofta kommer du bara betala en fast avgift för din reparation och kostnader för arbetskraft. Addera 3

Ha en konsument publikation hands. Du kan köpa en förlängd bil garanti när som helst så länge som bilen är inom angivet körsträcka. Leta efter de mest omfattande och exklusiva garantier. Dessa garantier ofta gånger kommer att belysa vad som inte täcks av garantin än vad som omfattas.
4

Kontrollera självrisker. Ta reda på om garantin bolaget kommer att betala i butiken direkt eller om du måste betala i butiken och sedan söka ersättning.
5

shoppa runt på nätet eller besöka förlängd garanti återförsäljare för att få den bästa citat möjligt.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80294.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.