Hur får man en garanti hedrad

Nästan allt du köper nu har en garanti, och du bör alltid acceptera garantier som erbjuds av bilhandlare. Du kanske aldrig behöver använda din garanti, men om du gör det, måste du veta exakt hur man får den hedrad. Saker du behöver
Automobile Kvitton garanti
Övriga garantier
Visa fler instruktioner
1

Datum toppen av din garanti med det sista datumet för att vara hedrad eller cirkel datum som redan finns där. Se till att du fäster den ursprungliga inkommit och anteckna förfarandet för att hedra din garanti. Bifoga allt du gör på det köpta fordonet, t.ex. schemalagda oljebyten.
2

Håll en mapp och lägga till det varje gång du reparera eller underhålla något som håller din garanti intakt. Arkiv andra garantier med din huvudsakliga automatisk garanti för saker som batterier eller däck. Addera 3

Dra ut din garanti och hitta kontaktinformation anges. Du kanske bara behöver ta kvitto till garantin avdelningen, men kolla för att se om det finns några ytterligare förfaranden.
4

förklara problemet och fråga vad deras förfarande är för garanti arbete på din bil köp.
5

Påminn serviceavdelningen eventuella verbala löften vid köptillfället. Om den första personen du talar med inte ger dig tillfredsställelse, gå över huvudet i ett försök att få garantin hedras. Fortsätt med detta tills du når toppen av befälsordningen.
6

Besök företagets webbplats om du fortfarande inte har tillfredsställande. Få en lista av deras nyckelpersoner om du behöver gå över serviceavdelning huvud. Du kan ofta hitta denna information på deras hemsida.
7

Kontakta en byrå konsumentwatchdog om företaget insisterar på att inte hedra garantin. En bil köp är för dyrt att inte ha din garanti hedrade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80293.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.