Hur du jämför Täckning Bil Garanti

Bilens garanti ska spara pengar. Att veta vilka typer av garantier och jämföra täckning finns kan erbjuda sinnesro. Även jämförelse-shopping kan verka som en enkel sak, det finns många saker att tänka på om du vill göra det rätt. Instruktioner
ställa frågor innan du köper en bil
1

Forskning dina garantialternativ tidigt. Du bör börja din garanti jämförelse vid fastställandet vilken bil att köpa.
2

Be återförsäljaren för en detaljerad uppdelning av vad varje Garantin täcker och hur länge.
3

Fråga om bilen garantin täcker slitage eller bara trasiga delar. Detta är särskilt viktigt för utökade garantier.
4

Fråga huruvida garantin kan överlåtas. En garanti som är överförbar kanske får du några extra pengar om du bestämmer dig för att sälja din bil.
5

Fråga om och jämföra förmåner som vägassistans och biluthyrning.
6 < p> Fråga om eventuella självrisker du måste betala om din bil behöver service.
7

Forskning varje bilens tillförlitlighet. Om du känner ett märke eller modell som har en historia av elektriska problem, se till att garantin täcker dem innan ett slutgiltigt beslut om vilken bil att köpa.
Jämför Alternativ och köpa en förlängd garanti

8

Bestäm om du behöver en förlängd garanti. Tänk på hur länge du planerar att behålla bilen. Många shoppare uppvaktas av långa garantier, men få människor att hålla sina bilar länge nog att behöva dem. Känn dig inte pressad på generalagenten om du inte är redo att köpa en förlängd garanti
9

. Du kan alltid köpa tillverkarens förlängda garantin senare, även om vissa återförsäljare kommer att säga att du inte kan göra det, eftersom de är angelägna om att öka sina vinster.
10

köpa en förlängd garanti så snart du är säker på att du vill ha en. Ju äldre bilen är, desto dyrare en förlängd garanti vara.
11

Lämna in din bil för service. Oavsett hur bra din täckning är, kommer garantier täcker inte skada om du misslyckas med att hålla din bil ordentligt. Var uppmärksam på tillverkarens riktlinjer som anges i din instruktionsbok och söka hjälp från en professionell mekaniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80292.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.