Hur att undvika bedrägerier Auto Garanti

Många människor har fått vykort i mail eller telefonsamtal uppmanat dem att köpa auto garantier, men många av dessa skrupelfria företag helt enkelt ta pengar från konsumenterna och lämnar dem med lite hjälp när reparation behövs. Håll utbildade för att undvika dessa bedrägerier. Instruktioner
1

Undvik företag som har lite historia i bilbranschen. Om företaget går i konkurs, kommer du att få betala för dina egna bilreparationer.
2

Håll dig borta från någon återförsäljare som hävdar att du måste köpa en garanti för att din finansiering ska godkännas. Detta är en vanlig bluff.
3

Säg "nej" om din bilförsäljare försöker pressa dig till att köpa en förlängd garanti eller säger att du inte kommer att kunna köpa en förlängd garanti senare.
4

Undvik bedrägerier genom att hålla din personliga information privat. Ge inte ut personnummer eller bankkonto information över telefon. Ge inte kreditkortsnummer till garanti företag om du inte har kontaktat företaget och är positivt om vem du talar till.
5

inte gör en handpenning innan du ser den fulla skriftlig garanti och dess villkor.
6

Var särskilt försiktig om du är pensionär. Vissa målbolag pensionärer med bedrägerier som innebär högtryck säljsamtal och utskick.
7

in en rapport med Better Business Bureau eller Federal Trade Commission om du känner att du har blivit lurade eller måltavla en bluff. Också rapportera bluff till United States Postal Service om det involverade post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80291.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.