Hur man läser dokument bil garanti

Din bil garanti kan hjälpa dig att undvika de dryga kostnaderna för vissa reparationer och utbyten. Däremot kan en bil garanti skyddar dig inte om du inte förstår vad den säger. Lär dig att läsa din garanti, så du vet precis vad som väntar om du behöver en reparation. Instruktioner
1

Bestäm de definitioner och begrepp som kommer att användas i garantin. I den första delen av garantin, hittar du det språk som ska användas i dokumenten. Var särskilt uppmärksam på vilka ord hänvisar till dig och som kommer att vara ansvarig för att betala för krav -. Ofta kallas administratören
2

Läs avsnittet om haverier noggrant. Denna passage kommer att berätta hur bolaget definierar vad en uppdelning är och vad som orsakar ett haveri. Tänk på att vissa garantier kan hänvisa till mekaniska problem som misslyckanden.
3

Leta avsnitten i de dokument som talar om exakt vad som omfattas. Du kan se orden stötfångare till stötfångare eller utestängande, vilket innebär att garantin täcker de flesta bildelar. Garantier som är inclusionary omfattar vanligen endast vissa delar, såsom motor och transmission.
4

Läs den del av dokumentet som talar om undantag. I vissa garantier, är det lättare att avgöra vad som omfattas av förståelse vad som inte är täckt.
5

Identifiera tidsramen eller avtalstiden att garantin gäller. Det är där du hittar den dag då garantin börjar. Dessutom kommer detta avsnitt att klargöra hur länge, både i tid och körsträcka, kommer garantin att pågå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80290.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.