Hur du köper eftermarknad bil garantier

Din bil är förmodligen den näst största köp du gör, och det är viktigt att få det bästa skyddet du kan. En eftermarknaden bil garanti kan vara ett kostnadseffektivt sätt att se till att du inte kommer att belastas med några stora räkningar efter en oväntad uppdelning. Men det finns många företag som kommer att ta dina pengar och köra, vilket ger små mängder. Instruktioner priser Jämför eftermarknad bil garantier innan du köper
1

Bestäm vilken typ av täckning du vill ha. Du kanske föredrar en stötfångare till stötfångare garanti som täcker de flesta av bilens delar eller en specialiserad garanti som täcker transmission, motor och andra delar som kan leda till stora räkningar om de bryter.
2

Fråga din kredit union om den levererar eftermarknad bil garantier. Detta är ett av de säkraste sätten att köpa en kvalitet garanti, men det är ofta förbises.
3

Kontakta din mekaniker. Många återförsäljare erbjuder garantier eller arbeta med föredragen-garanti företag. Om din mekaniker har en fungerande relation med garantin företaget, kan det göra ditt liv lättare när du behöver reparationer.
4

Köp direkt från garantin företaget att få det bästa priset.


Forskning Bolaget Levererar Din eftermarknad garanti
5

Be för företagets fysiska adress och telefonnummer. Kolla denna information för att se till att du har att göra med en legitim eftermarknaden garanti verksamhet.
6

Fråga hur länge företaget har varit i branschen. Företag med betydande historia är mindre benägna att vika, vilket innebär att de är mer benägna att vara där när du behöver dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80288.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.