Så att köpa en förlängd garanti Vespa

Vespa har sålt mer än 16 miljoner enheter världen över sedan födelsen av bolaget 1946. Namnet har blivit en pålitlig och respekterad namn i världen av skotrar. Om du har valt att köpa en ny Vespa, tänka på att köpa en förlängd garanti som ett sätt att skydda din investering. En förlängd garanti finns för kunder i 90 dagar efter köpet av sin Vespa. Instruktioner
1

Läs mer om Vespa förlängd garanti genom att välja "Tjänsten" länken på sidan baren på Vespa hemsida.
2

Hitta en Vespa återförsäljare. Hitta en Vespa återförsäljare online på Vespa hemsida. Från den högra sidan baren på återförsäljaren sidan klicka på "Hitta en återförsäljare" länken och skriv in din ort eller postnummer i lämpliga fält. Sajten hittar då närmast registrerad, licensierad Vespa återförsäljare till dig.
3

Fråga din återförsäljare om en fabrik godkändes-utökad garanti. Garantin ger 2 år till din täckning. Det är också överlåtas om du säljer din Vespa.
4

Köp din förlängda garantin inom 90 dagar från köpet av din Vespa. Du kan köpa garantin från någon licensierad Vespa återförsäljare.
5

Gå Vespa sändlistan genom att registrera dig på deras hemsida. Gå till deras "Kontakt"-sidan och klicka på "Beställ information." Delta kan du begära mer information om en viss Vespa ämne och få produktuppdateringar och service uppdateringar direkt från företaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80287.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.