Hur man väljer en förlängd automatisk garanti

När människor överväga att köpa en förlängd automatisk garanti, tror de ofta att om något går fel med sin bil, kommer de att täckas! Tyvärr är det ofta inte fallet. Utökade auto garantier för nya och begagnade bilar ofta skrivna på ett sådant sätt att garantin leverantören inte behöver täcka så mycket alls. Bli medveten om hur man läser informationen automatisk garanti så att du vet exakt vad du får. Instruktioner
1

Gå över ny eller begagnad bil garanti kontrakt med en fintandad kam, läsa varje avsnitt noga. Du kanske upptäcker att även en stötfångare till stötfångare förlängd automatisk garanti innehåller viktiga friskrivningsklausuler.
2

Se upp för slitage avsnitt. Se till att be garantin leverantören hur slitage bestäms. Om endast framdrivning är täckt, kan du vara i trubbel. Typiskt är makt-tåg (motor och transmission) av ett fordon som sannolikt inte kommer att misslyckas. Vissa automatiska växellådor kan också uteslutas - en stor röd flagga
3

Kolla tidningar konsumenten advokat och webbplatser för att se hur ofta din blivande bil behöver repareras i genomsnitt. Om den behöver täta reparationer och du planerar på att hålla din bil under en längre tid, då en förlängd stötfångare till stötfångare automatisk garanti kan vara värt priset. Om du bara hålla bilen i ett par år, sedan överväga att köpa en dyr garanti på en kvalitets bil.
4

Forskning utökade auto garantier som erbjuds av utomstående aktörer. Olika garanti leverantörer kan vara mer up front och villiga att betala ut än dealern. Undersök dessa garantier ännu närmare än en återförsäljare garanti, men eftersom det finns många skrupelfria agenter där ute.
5

Tänk om inrättande av en reparation besparingar fond eller bankcertifikat istället för en förlängd automatisk garanti. A $ 3000 besparingar fond, till exempel, borde vara mer än tillräckligt för att täcka ett par år av reparationer. Många nya bil garantier kostar mer än detta belopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80286.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.