Hur Överför Lastvagnar i Californien

Överföra ägande av en lastbil normalt sker när en privat part säljer en lastbil till en annan enskild part eller när en bilist betalar av lånet på sitt fordon och titeln överförs för kvarstad innehavare. Varje gång en manövrerbar lastbil som är registrerad i Kalifornien överförs mellan ägare måste staten Department of Motor Vehicles underrättas om transaktionen. Instruktioner
1

Hitta Certificate of Title formuläret och fyll i ryggen. Har både nuvarande och nya ägare underteckna den. Den 7-by-8-tums papper kommer att ha orden "State of California" och "Certificate of Title" tryckt över topp, front och center. Den information om den registrerade ägaren, inklusive namn och nuvarande adress, kommer att skrivas på den nedre halvan av den främre. Den nya registrerade ägare skall underteckna en linje på framsidan av formuläret kontrollera lastbilens läsning vägmätare körsträcka. På baksidan han måste fylla ut sin personliga information och underteckna blanketten.
2

återsända avdelning formuläret till DMV om du är bilens nya ägare. Formuläret kan antingen skickas in till DMV: s huvudkontor i Sacramento eller den kan återföras i person till en regional DMV kontor.
3

Betala eventuella avgifter i samband med ansökan om du 're den nya ägaren. Avgifterna beräknas när du lämnar in certifikat för avdelning till DMV och kan bedömas av många skäl, bland annat smog utsläppsminskning, lien försäljning godkännande och för ersättning registreringsskyltar. Enskilda avgifter kan variera från $ 1 till $ 50, beroende på lastbilen. Alla avgifter ska betalas inom 10 dagar från överlåtelsen av fordonet, och DMV bedömer straff om det inte erhåller betalning inom 30 dagar efter överföringen.
4

Skicka ett meddelande om överföringen och utsättningen av ansvar formuläret till DMV om du är säljaren av lastbilen. Denna form, efter att det har behandlats av DMV, släpper säljaren från ansvar i samband med parkering kränkningar och olyckor som kan ske efter datumet för försäljningen. En säljare som lämnar in Friskrivning formulär måste ha numret registreringsskylten, fem sista siffrorna i chassinumret, samt namn och adress på bilens nya ägare. Blanketten kan lämnas in online på DMV: s hemsida, dmv.ca.gov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79666.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.