Hur hittar man den avdelning nummer så jag kan få en dubblett titel

En titel är ett juridiskt dokument som är ett krav vid försäljning av en fastighet i ett fordon. Detta dokument utgör en individer rätt som ägare av fastigheten. Titel nummer att identifiera dessa handlingar, och redovisas med juridiska personer för att kontrollera den angivna ägaren. Skapa en dubblett intyg om titeln kräver många juridiska former i syfte att kontrollera äktheten, tillsammans med en mycket detaljerad förklaring till varför en dubblett certifikat behövs. Den dubbla titeln kommer att skickas till lien innehavaren av posten eller den registrerade ägaren. Instruktioner
1

besök eller ring länet kontorister kontoret, och ge dem den indelning och adressen till din egendom eller skiften. De kommer att hänvisa dig till rätt behörighet som har alla uppgifter om titel kontroller.
2

Fyll i en ansökan titel sökning enligt anvisningarna. Du kan debiteras en avgift för denna tillgång. Be dem för handledning på detaljerna i formuläret, sedan tillbaka till personalen för deras klargörande av titeln. Addera 3

Skanna din bils registreringsnummer kort att erhålla titeln antalet fordon. Detta antal är åtta siffror långt och kan placeras på linjen strax ovanför Fordon Identification Number, eller VIN. Du kan också använda din inbjudan registrering förnyelse, som titeln numret kommer att listas där.
4

Fråga ett lokalkontor lagfarter i ditt område, om du har förlorat din titel och behöver verifiering av titelnumret. Du kan också använda en advokat eller ett register agent för att hitta detta nummer på ett säkert och lagligt. Återigen, ge dem den information de frågar, från din adress och indelning, till inköpsdatum och andra frågor som hjälper dem att verifiera att du är i själva verket den lagliga ägaren av fastigheten.
5

Arkiv för ett duplikat intyg om titeln genom att fylla i SFN 2872 ansökan om Certificate of Titel och registrering. Du måste tydligt ange om ansökan orsaken till duplikat. Om titeln visar en kvarstad på titeln, skall titeln postas till lien innehavaren inte ett SFN 2876 Release av Lien genom juridiska ägaren tillhandahålls. Den allmänna dubbelarbete titel avgiften är fem dollar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79661.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.