Hur du köper en begagnad bil i Colorado

När du köper en begagnad bil i Colorado , måste du , enligt lag , följa vissa viktiga steg . Du kommer wan att följa andra åtgärder som är förbundna med att köpa en begagnad bil eller som är baserade på dina personliga preferenser och behov . Shopping

avgöra vilka funktioner du föredrar och hur mycket du kan spendera på bilen . Sök efter en bil genom lokala bilhandlare , tidningsannonser och webbplatser . Ringa för att få information om bilar som uppfyller dina kriterier , och ställa upp provkörningar . Det är klokt att ombesörja att bilen besiktigas av en mekaniker innan de köper den .
Köp

förhandla fram ett pris med bilens nuvarande ägare eller återförsäljaren . Betala för fordonet i överenskomna sätt , exempelvis med kontanter eller bekräftad check . Om att köpa via en återförsäljare , kan du finansiera bilen om det behövs . Om bilens ägare har inget lån på bilen och har titeln , har signera honom titeln över till dig .
Registrering

Du måste registrera genast bilen på din länets auto bilregistret . Du måste också skaffa registreringsskyltar . Avgifter krävs för denna som varierar beroende på frågor som värdet på bilen . Du måste också lägga bilen till din Bilförsäkringar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79657.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.