Hur till återvinna ett förlorat bil titel

stater skiljer sig åt i den exakta process som krävs för titeln ersättare, men gå till din statens motorfordon kontor med korrekt identifiering och fordonsinformation kan du ersätta din titel när du fyller i korrekta former. Räkna med att betala en liten avgift, även om stater som inte erbjuder en omedelbar titel tar ut mer för en "kapplöpning" titel, vilket innebär att du kanske kan få den inom några dagar om du betalar mer. Saker du behöver
Förarens Registration licens
eller försäkring kort med VIN
Visa fler instruktioner
1

Har ditt körkort och bilens registreringsnummer hands. Om du inte kan hitta din registrering, hitta en försäkring kort som listar ramnumret (VIN).
2

Gå till din bil kontoret. Division namn kan variera enligt stat, såsom körkort kontor eller avdelning av motorfordon. Om du är osäker på vart man vänder sig, använd din statens webbplats motorfordon för att hitta rätt och närmaste kontor (se Resurs).
3

Tipsa en representant motorfordon du vill byta din titel. Representanten kommer att berätta vilka bildar du måste fylla i, om något. Fylla i formulären för att ersätta din titel.
4

Fråga hur länge du kan förvänta dig att vänta på din titel om ditt tillstånd inte erbjuder det direkt. Ta reda på om du kan beställa en förhastad titel för en högre avgift, om det behövs. Betala för din bok och få den direkt eller vänta på att komma fram med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79656.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.