Hur registrerar jag en begagnad bil i AZ innan han flyttade till Minnesota?

Så länge du är fortfarande en licensierad bosatt i Arizona med en giltig Arizona ansvarsförsäkring politik och adress, kan du registrera ditt fordon i Arizona. Men när du flyttar, du måste ansöka om Minnesota körkort. Du måste byta bilens titel från Arizona till Minnesota och registrera fordonet i Minnesota. Om du köper en bil från en återförsäljare, kommer de att registrera ditt fordon för dig. Vet hur du registrerar ditt fordon i Arizona och vilka försiktighetsåtgärder som bör vidtas när du flyttar. Saker du behöver
Titel och registreringsansökan
Körkort
Försäkringsbevis
Fordon titel
Visa fler instruktioner
1

Få bevis försäkring från ditt försäkringsbolag som ingår, åtminstone, Arizona minsta ansvar täckning för det fordon som du vill registrera.
2

Har ditt fordon titel klar. Du måste vara titeln ägare, eller om du bara köpt bilen får titeln korrekt överföras till dig. Både din signatur och säljarens måste vara attesterad.
3

Fyll i och underteckna Titel och registrering Ansökan, som du kan få på någon Arizona motorfordon avdelning (MVD) eller skrivas ut från Arizona Department of Transportation (DOT) hemsida.
4

Ta ditt körkort, Titel och registrering Ansökan, titel och försäkringsbevis till en DMV kontoret. Om du inte vet var kontoret ligger, är de tider och platser för DMV kontor noterade på Arizona DOT hemsida. Registrera ditt fordon och titel det samtidigt om du bara köpt
5

bilen. Förbered dig på att betala följande avgifter: en $ 4 titel avgift, en $ 1,50 luftkvalitet forskning avgift, en $ 8 registreringsavgift och personlig fastighetsskatt, vilket avviker med fordonets värde. Priserna är korrekta och med början av oktober 2010.
6

Ansök om din Minnesota körkort inom 60 dagar att flytta, eller inom 30 dagar om du har en kommersiell körkort. Den Minnesota Driver och tjänster Fordon hemsida säger att nya invånare har 60 dagar på sig att få sina körkort, titel överföring och registrering av fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79649.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.