Så här importerar bilar från Tyskland

Tyskland var den näst största exportören i världen under 2009 och huvuddelen av det kom från bilar. Populära tyska varumärken är lyx Audi, BMW och Mercedes-Benz linjer, liksom de mer prisvärda Volkswagen och General Motors dotterbolag Opel. Tyskland är den tredje största tillverkare av bilar i världen efter USA och Japan. Instruktioner
Importera ditt fordon
1

lön för bil du köper antingen med kontanter, kreditkort eller ett banklån. För ett lån, antingen en bank i ditt hemland eller i Tyskland kan användas.
2

kontrollera att fordonet du köper uppfyller ditt lands utsläppsnormer. Dessa varierar från land till land och ibland av staten, som Kalifornien har strängare krav än resten av USA, som av 2010. Europeiska unionen har standardregler utsläppsnormer för bilar som är samma för varje medlemsstat.
3

Bestäm importtull. Tyskland är en del av Schengenområdet, en tullunion som omfattar stora delar av den europeiska kontinenten. Det finns inga importskatter för att väcka en tysk-köpt bil till ett annat Schengenland. Länder utanför Schengenområdet kommer troligen ta ut en importtull på tysk-köpt bilar.
4

Bestäm om du vill ta med din bil till ditt land land-eller sjövägen. Fraktkostnader varierar, beroende på var du skickar bilen. Beroende på avstånd, kan du välja en färja eller lastfartyg.
5

Registrera bilen under ditt ägande med den lokala bil myndigheten när den når ditt land. Du måste ta titeln samt personliga identitetshandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79647.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.