Hur man säljer en bil i Pennsylvania

Att sälja en bil i Pennsylvania kräver en notarie för att slutföra överföringen av äganderätten. Så länge fordonet säljs har en Pennsylvania titel, är processen enkel och enkel för säljaren. Innan reklam din bil till salu, se till att du har din Pennsylvania titel. Om du inte har det, kan du beställa en från din lokala Department of Transportation (DOT) kontor. Annat än denna fråga, bedömer Pennsylvania inte avgifter för att sälja ett fordon. Instruktioner
1

Rengör din bil och ta bilder av den för att inkludera med din försäljning annons. Använd webbplatser som din lokala Craigslist webbplats, PennLive, eller eBay Motors för att annonsera din bil. Inkludera viktiga fordon detaljer, såsom år, märke, modell, nivå, körsträcka och allmäntillstånd.
2

Signera inte din titel tills du är framför en notarie. Skriv ditt namn i "Avsnitt A" på baksidan av titeln. Din köpare kommer också att behöva logga in framför en notarie.
3

Kontrollera den exakta körsträcka på fordonet du säljer och ange exakt läsning i "Avsnitt A"-delen av titeln där anges.
4

Skapa ett köpebrev för din egen bokföring och skydd. Pennsylvania beskattar den nya ägaren på fastställda marknadsvärdet, inte det faktiska inköpspriset. Typ eller hand-skriva en anteckning om all relevant information om bilen, både ditt namn och köparens namn, datum för försäljningen och att fordonet säljs i befintligt skick. Båda parter signera anteckningen och behålla en kopia. Framför en notarie
5

Sign för att slutföra överföringen av äganderätten. Du och köparen kan gå till en lokal DOT kontor tillsammans för att slutföra överföringen.
6

Ta bort alla objekt från bilen, inklusive försäkring och registrering information. Ta dina tallrikar av fordonet och returnera dem till en DOT kontor så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79645.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.